SEO Workshop

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Het doel van SEO is: zo hoog mogelijk scoren in Google op de gewenste onderwerpen. Geen idee waar precies te beginnen? Wij wel, en je kunt meteen aan de slag tijdens de training. We gaan in op termen als ranking, PageRank, meta descriptions, responsive, desktop versus mobiel. Dat klinkt technisch, maar tijdens deze training leer je concreet welke verbeteringen je kan doorvoeren. Lees hier nog meer over SEO.

Opfriscursus WordPress, Cs-Cart of Drupal

Je wilt weer zelf aan de slag met de content van je website, maar de kennis van het content management systeem is weggeëbt. Lastig, maar met een paar uur training ben je weer helemaal up to date en kun je zelf aan de slag met je WordPress- of Drupal-website of Cs-Cart-webshop. Onze experts bereiden zich grondig voor en jij wordt helemaal opgefrist. Wanneer je een nieuwe website of webshop laat maken dan is de training inclusief bij oplevering. Service van Aemotion.

Google Analytics

Grip op de prestaties van je website en online marketing campagnes is erg belangrijk. Google Analytics is hét instrument om in één overzicht te zien hoe online marketing inspanningen het doen. Tijdens deze workshop laten wij zien hoe je data naar concrete overzichten kan omzetten. Deze overzichten dienen als basis voor verdere marketingactiviteiten. Het geeft inzicht in hoe campagnes renderen, waar bezoekers afhaken en waar quickwins snel te behalen zijn. Lees hier meer over data en uitkomsten waarmee je aan de slag kunt.

Facebook training

Je wilt Facebook graag inzetten om je producten of diensten te promoten, maar je weet eigenlijk niet zo goed hoe. Facebook is een tool die jouw bedrijf kan helpen aan bekendheid, binding met je (potentiële) klanten en volgers (je fans!!!) en uiteindelijk meer omzet. Maar dan moet je wel weten hoe het werkt. Aemotion vertelt in deze praktische workshop alle ins & outs, inclusief heel veel tips & trucs.

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen