Website laten maken bij Aemotion

Waarom? Omdat wij je veel werk uit handen nemen en begeleiden naar je doel: een professionele website die responsief is en dus geschikt is voor mobiele apparaten. Een website laten maken is best een stap, maar je online afwezig is geen optie… Jouw eigen website zorgt dat je meer bezoekers krijgt en een goede indruk achterlaat bij je potentiële klanten. Toe aan je eerste eigen website of een volledig nieuwe website laten maken? Wij bouwen deze site in WordPress waardoor die makkelijk is te onderhouden. De prijs is goed, want je krijgt bij ons service, snelheid en een goede ranking. Wij zijn geen kiloknaller zoals veel andere bedrijven wel zijn. Bij ons gaat het om kwaliteit.

Ja, ik wil een nieuwe website

Professioneel, snel en perfect een website laten maken

“Iedereen kan een website bouwen!” Ja en nee. Met WordPress lukt het vrijwel iedereen om een website in elkaar te knutselen. Maar een professionele website maken blijft ook met WordPress een vak. Het mooie is dat wij weten hoe jouw website beter kan scoren in Google, je krijgt een training en wordt volledig begeleid. Je begrijpt het al: daardoor is iedere website anders, maar blijft de prijs met de extra’s laag. Door onze ervaring kunnen we snel jouw nieuwe website “live” hebben: vanaf de dag van ons gesprek tot het moment dat de hele wereld jouw nieuwe website kan zien en vinden. Wij kunnen op vrijdag online, maar ook op maandag, geen probleem.

Ons persoonlijke gesprek ontzorgt jou

Eerst een gesprek, daarna gaan we pas aan de slag. Een website laten maken brengt vaak meer mee dan je zou denken. Wij willen weten wie je bent en wat je bedrijf doet voordat we de website bouwen. Dat onderscheidt ons van de webbouwers die voor iedereen ‘dezelfde site’ bouwen. Zo’n gesprek is dus geen flauwekul.

Website laten maken voor eerlijke en betaalbare prijs

Het kan natuurlijk zijn dat je al precies weet wat je wilt, maar vaak komen we in een korte brainstorm tot conclusies die jij wellicht niet eerder bedacht had. Toch maar wel video’s plaatsen of ruimte voor een blog maken? “Call-to-action”-buttons toevoegen of een chat-mogelijkheid toevoegen? De prijs kan laag blijven, omdat je de WordPress website laat maken in zeer onderhoudsvriendelijke software. Bovendien is je website responsive. Aemotion doet het persoonlijk.

Oog voor detail en jouw business, dat is belangrijk

Aemotion is een online communicatie bureau met expertise in online marketing, websites bouwen, hoog in Google terechtkomen (SEO), AdWords campagnes, social media maar ook op het gebied van creative: fotografie, video en copywriting. Wij zijn dus gewend om op de kleinste details te letten.

Een passend advies bij een website laten maken

We proberen in te voelen wie onze nieuwe klant is. Een vernieuwde website is een investering en daarom geven we passend advies. Wij hebben klanten die soms veel willen vertellen en anderen die kort en bondig zijn. Wij snappen dat en met een paar extra’s die onze specialisten aangeven kan dat veel meer business opleveren.

Een responsive website geeft een optimale beleving op elk device

Ruim 80% van het internetverkeer vindt plaats via een mobiel apparaat en dan met name via smartphones. Zoekmachine Google haakt daar handig op in en zegt zelfs dat websites die niet geschikt zijn voor mobiel internetverkeer straks minder goed geïndexeerd zullen worden. De zoekmachines geven aan dat zij mobiele websites hoger ranken in zoekresultaten. Dit kan het verschil betekenen tussen bovenaan in de zoeklijsten komen van bijvoobreeld Google, of een plekje op de tweede pagina. De WordPress website die je bij Aemotion kunt laten maken is volledig klaar voor de toekomst en voldoet aan alle eisen die Google stelt.

Meer weten over responsive websites, bekijk snel de video!

Graag contact opnemen met mij!
Pagespeed is een onderdeel van responsive website laten makenPagespeed is een onderdeel van responsive website laten maken

PageSpeed Insights: De snelheidsmeter van Google

Nog zo’n bewijs van de kwaliteit en kennis van Aemotion. Wij leveren een WordPress site niet op zonder de snelheid die Google meet te hebben gecontroleerd. Ook dat is belangrijk voor de ranking. Een goedkope website laten maken kent gevaren. Een snelle server en goed ingerichte website zijn daar voorbeelden van. Een optimaal zoekresultaat bevat voor Google alleen websites die ook in snelheid zijn geoptimaliseerd. Met PageSpeed Insight checken we de snelheid van jouw responsive website en nemen zonodig maatregelen deze te optimaliseren naar de gewenste snelheid.

Snel laden wordt beloond door Google, maar nog belangrijker: het houdt mensen vast. Moeten ze te lang wachten op hun informatie, dan haken ze af en gaan ze naar een ander.

Zelf doen? Dan leren wij je hoe je dat doet!

Om je volledig wegwijs te maken op je nieuwe website, geeft Aemotion je een persoonlijke training waarbij we één op één WordPress uitleggen. Een trainer legt je uit hoe je zelf de website makkelijk kunt onderhouden. Uiteraard vullen we tijdens het bouwen de website met teksten en beelden die worden aangeleverd, maar als jij wat wilt aanpassen of toevoegen, dan kan je dat na de training heel gemakkelijk zelf. Daarom moet je je website bij Aemotion laten maken: onze medewerkers verstaan hun vak en maken je volledig vertrouwd met de ‘achterkant’ van de site zodat de voorkant perfectie uitstraalt. Deze training is onderdeel van de opdracht en hoef je natuurlijk niet te betalen.

Overtuigd van onze top kwaliteit voor die eerlijke prijs?

Je ziet het. Aemotion staat voor kwaliteit en weet precies waar dat in zit. Wij houden van de persoonlijke aanpak en laten niets aan het toeval over. Stap daarom niet in de valkuil van té goedkope websitebouwers, want je weet dat goedkoop duurkoop kan zijn.
Ben je overtuigd? Neem dan contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om samen met jou de beste website voor jouw bedrijf te maken. Ben jij heel snel ‘live’? Ja!

Ik wil meer weten
Conversie is the key wanneer je een webshop wilt laten maken

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen

Website laten maken? Offerte aanvragen!

Ben je na het lezen over de kwaliteit die Aemotion nastreeft ook overtuigd geraakt? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Als je direct contact wil mag je ook bellen met 0880-118118 (werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur). En natuurlijk is een mail ook goed. Die mag naar support@aemotion.com