Aemotion B.V. in Culemborg is een full service online communicatiebureau met bijna 20 jaar ervaring. In de afgelopen jaren hebben we ons continu bewezen als stabiele en betrouwbare partner voor grote bedrijven en eenpitters. Met een team gedreven en enthousiaste specialisten worden innovatieve online internetoplossingen ontwikkeld die optimaal afgestemd zijn op iedere klant. Aemotion maakt altijd gebruik van de laatste technologische mogelijkheden. Of het nu gaat om websites, webshops, online communities, intranet/extranet, internet marketing, social media of content syndication. We maken een succes van online projecten!

Website leverancier met internetoplossingen die werken

Bij Aemotion werken we als websiteleverancier nauw samen met onze klanten voor het beste resultaat. Met een resultaatgerichte aanpak en uitgebreide service. Onze klanten ervaren de aanpak en service van Aemotion dan ook als zeer prettig en doelgericht. En ze zijn blij met de internetoplossingen die wij voor hen ontwikkelen.

Even voorstellen

Gerard van EldikStrategie – Creative
Bijna 20 jaar geleden richtte Gerard van Eldik Aemotion op. Internet stond toen in de kinderschoenen, tegenwoordig kan niemand meer om online communicatie heen. Met een marketingachtergrond en als strateeg weet hij perfect mee te denken met zijn klanten en reikt hen kansen. ‘Het gaat niet meer alleen om een website. Er is zoveel bijgekomen: smartphones en sociale media bijvoorbeeld, om nog maar te zwijgen over de veeleisende gebruiker die op elk moment van de dag wordt geprikkeld via alle mogelijke manieren van communicatie. Als bedrijf wil je niet alleen, maar móet je er bovenuit springen. Een bezoeker bekijkt tegenwoordig liever video’s dan foto’s, ze kunnen via internet binnenkijken in bedrijven en elke doelgroep heeft zijn eigen sociale media platform. Zoek je doelgroep, richt je daarop en wij helpen daarbij.’
Boris RidderikhoffDevelopment
Voor Boris Ridderikhoff past het internet als een handschoen. Hij stuurt de ontwikkelaars aan en duikt zelf in de meest ingewikkelde issues. ‘Ideeën omzetten in techniek. Het internet is onbegrensd en dus zijn onze ontwikkelaars en webbouwers up-to-date waar het op de vaardigheid aankomt. Maar dat is de achterkant van de online communicatie, want belangrijker is het dat we de wensen van onze klanten vertalen naar de techniek. Alles is mogelijk en soms moet je daarbij out-of-the-box denken, waarbij we rekening houden van de situatie van de klant. We maken het niet moeilijker als het niet hoeft. Onze missie is dan ook om het internet te verbeteren voor de optimale gebruikerservaring van zowel de klant als de bezoeker.’
Roy DekkerDeveloper
Op gebied van webshops is Roy een absolute expert. Hij weet exact hoe hij de webwinkel moet vertalen naar Cs-Cart in combinatie met de vragen van de klanten. Daarnaast weet hij precies de weg binnen WordPress: van plugin tot custom made oplossing.
Colin van LiendenDeveloper
Website laten maken bij Aemotion? Dan is Colin een van de developers die daar aan zal werken. Hij weet precies hoe bijvoorbeeld WordPress werkt en hij zorgt dagelijks dat alle websites die wij in beheer hebben up-to-date zijn.
Robert van der Sandencommunicatie strateeg
Hoe zet je de online communicatie op de beste manier in? Natuurlijk met een goede customer journey in je website, goede UX (User Experience), maar ook externe zaken als social media, perfecte SEO-teksten en natuurlijk een gedegen SEO-rapport. Robert is een creatief die zijn sporen in de media heeft verdiend en nog steeds uitermate creatief meedenkt met onze klanten. Maak een afspraak, laat je inspireren. .