Professionele webshop laten maken

Online winkelen was nog nooit zó populair 

Webshop laten maken door websitebouwer Aemotion

Een webshop laten maken

Een webshop laten maken is slim. De webwinkel gaat steeds meer de concurrentie aan met reguliere verkoopkanalen, maar is ook een verlengstuk voor de “stenen” winkel. Een webshop laten maken en het online verkopen van producten via een online winkel is een vak apart, maar samen met jou werken wij aan zichtbaar en meetbaar resultaat: hoge omzet, klanttevredenheid en kostenbesparingen. Wij werken uitsluitend met veilige en professionele software waarmee je snel en eenvoudig een webwinkel kunt beginnen.

Waarom een webshop door Aemotion laten maken

Een webwinkel beginnen lijkt eenvoudig, maar in de praktijk is een webwinkel starten vaak lastiger dan in eerste instantie gedacht. Bij ons krijgt je méér dan alleen een webwinkel. Aemotion zal je gedurende het gehele traject, niet alleen tijdens het beginnen van je webwinkel maar óók daarna, begeleiden en adviseren waar mogelijk. Een webshop laten maken is voor jou net zo spannend als voor ons, want we hebben namelijk hetzelfde doel als jij; van je webwinkel een zo groot mogelijk succes maken!

Onze werkwijze

Aemotion hanteert een op resultaat gerichte werkwijze. Een werkwijze waarbij we samen het project van a tot z zullen doorlopen en alle vragen hebben uitgewerkt. Tijdens de realisatie van je webshop laten maken ben je gedurende het gehele traject van realisatie nauw betrokken bij onze werkzaamheden, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Intake gesprek

Wij beginnen met een geheel vrijblijvend gesprek waarin we alle wensen inventariseren. Je website laten maken is tenslotte een belangrijke stap. Zo komen we tot een antwoord op de vraag: Waar sta je nu en wat is het doel dat je wilt bereiken? Vervolgens bespreken we de mogelijkheden en krijgt je van ons een passende offerte.

Structuur van de webshop

Samen met jou wordt de structuur van webwinkel voor de bezoeker, Google en mobiele gebruikers bedacht. De bezoeker moet eenvoudig zijn informatie vinden zonder dat hij de weg kwijt raakt en mogelijk de online shop verlaat.

Schetsontwerp

Nadat de structuur van de shop is bedacht en goedgekeurd wordt er een schetsontwerp (wireframes) gemaakt waarbij de klant een duidelijk beeld krijgt over de inhoud en indeling van de webshop. Uiteraard worden alle wensen eerst uitvoerig besproken en daarna pas uitgewerkt.

Digitaal ontwerp webwinkel

In deze fase wordt het schetsontwerp uitgewerkt. We ontwerpen een digitaal ontwerp van de webshop waarbij je ook de look and feel terugziet zoals in het intakegesprek uitvoerig is besproken.

Technische Realisatie

Nadat alle eventuele aanpassingen op het ontwerp zijn doorgevoerd zal de technische realisatie plaatsvinden. De klant zal een voorlopig webadres toegemaild krijgen om de bouw te volgen en eventueel content te vullen. Dit zal voor de bezoeker nog niet zichtbaar zijn.

Oplevering/Live

En dan is er dat moment dat je de loper kunt uitrollen en je de deuren van je webwinkel kunt openzetten. Wij helpen je daar natuurlijk bij en monitoren de eerste tijd of alles goed verloopt, ook met de betalingen. Stuur je klanten de openingsuitnodiging en laat ze nu maar komen!

Nazorg van de webshop

Aemotion zal je na de oplevering van je webwinkel niet aan je lot overlaten. Een webshop laten maken is tenslotte jouw bron van inkomsten. Wij begeleiden niet alleen het starttraject van opbouw en inrichting van je webshop, maar ook daarna zullen wij ons blijven inzetten voor je webshop zodat de kans op succes zo groot mogelijk is. Tenslotte is jouw succes is ook ons succes, vandaar dat ook wij er bij gebaat zijn om jouw webshop tot een succesvol online verkoopkanaal te maken.

Beste webshop software

Aemotion zal je gedurende het gehele traject, niet alleen tijdens het beginnen van de webwinkel maar óók daarna, begeleiden en adviseren waar mogelijk. Wij hebben namelijk hetzelfde doel als jij; Van je webwinkel een zo groot mogelijk succes maken! Er zijn talloze pakketten waarmee een webshop gerealiseerd kan worden. Aemotion werkt met alleen de beste webshop software.

Snelgroeiend

CS-Cart is op dit moment één van de snelstgroeiende e-commerce platforms wereldwijd. Je kunt zelf gaan prutsen, maar uiteindelijk gaat het om conversie: mensen moeten die bestelbevestiging doen en een betaling doen. Dat vergt expertise. Een webwinkel laten maken is daarom een veel betere oplossingen. Je kunt snel je ‘winkeldeuren’ openen.

De beste webwinkel

CS-Cart herbergt al het beste van alle andere webshopoplossingen bij elkaar. Ze zijn in dit pakket geïntegreerd op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Geen gedoe meer met ingewikkelde programma’s om je webwinkel in te richten, geen uren werk meer om de webshop de uitstraling te geven die jij wilt, geen kosten aan dure zoekmachine optimalisatie (SEO) of dure marketingtools zoals Google Adwords.

Conversie

Samen zorgen we ervoor dat het winkelwagentje en de uiteindelijke betalingsmodule goed geregeld zijn. Door alle stappen goed vooraf samen te ontwikkelen en uitgebreid te testen, doorlopen het maximale aantal bezoekers de stappen van selectie tot afrekenen. Een mooie conversie-index, precies zoals in een fysieke retailomgeving.

Je denkt vast dat een website of webshop laten maken aan een langlopend contract vast zit. Dat is niet waar. Wij hebben geen opzegtermijn!
Wij werken met eenmalige bedragen!

Een goede website wordt responsive gerealiseerd. Dit houdt in dat als men je website of webshop via mobiel of tablet bezoekt, de website zich aanpast aan het formaat van het apparaat waarmee je de website bezoekt.

Als je bijvoorbeeld op een desktop vier afbeeldingen naast elkaar hebt staan, dan komen deze afbeeldingen op een tablet (staand) per twee naast elkaar en de volgende twee er onder. Op een mobiel zouden ze dan allemaal onder elkaar komen. Dat geldt bij een webshop laten maken.

​Als je de teksten op uw website of webshop wilt aanpassen kun je dit gemakkelijk doen m.b.v. het Content Management Systeem (CMS) wat wij standaard achter een website en webwinkel plaatsen. Indien gewenst kunnen wij dit uiteraard ook voor je doen.

De website of webshop laten maken betekent dat die ook wordt voorzien van de allerlaatste technieken, zodat zoekmachines je website hoger zullen positioneren in een zoekmachine zoals bijvoorbeeld Google.

​Door op de contactpagina een formulier te plaatsen, kunnen bezoekers eenvoudig en laagdrempelig contact met je opnemen. Ook buiten kantoortijden kunnen ze een verzoek indienen om bijvoorbeeld de volgende dag teruggebeld te worden. Wil je een webshop laten maken dan kun je meteen door naar onze offerte pagina 😉

Eenvoudig mooie banners in je website of webshop laten maken kun je zelf. Bijrvoobeeld een mooie banner slideshow op de homepage van je website of webshop, waardoor de bezoekers direct een duidelijke indruk krijgen van je bedrijf.

Wil je bloggen? Dan zullen wij een blogmodule toevoegen aan de website of webshop.

Bezoekers kunnen je website of webshop via Social media delen d.m.v. Social Share knoppen. Bij een webshop kunnen ook de producten via Social media gedeeld worden.

​Het is eenvoudig om YouTube filmpjes te plaatsen in je website. Je kunt bij Aemotion ook filmpjes voor je webshop laten maken.

Wij melden je website aan bij de diverse zoekmachines, waardoor de website of webshop snel zal worden opgenomen in de zoekresultaten.

Je website of webshop laten maken betekent dat deze wordt vormgegeven in jouw huisstijl. Heb je nog geen logo of huisstijl voor je bedrijf, website en webshop laten maken? Geen probleem! We kunnen voor jou een logo of huisstijl ontwikkelen.

Met een Content Management Systeem (CMS) kunt je zelf eenvoudig de inhoud van de website of webshop aanpassen zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt. Denk hierbij aan het toevoegen of wijzigen van teksten, foto’s, nieuws, banners et cetera. Foto’s en teksten voor kun je ook voor je website of webshop laten maken door Aemotion.

Het Content Management Systeem geeft je de volledig de controle over de inhoud van de website. Teksten, banners, foto’s, nieuws, blog, vlog et cetera kun je zelf eenvoudig aanpassen en aanvullen.

De URL’s van je website bevatten de relevante zoektermen waarmee je meer kans hebt om hoger in de raking van Google te komen. Liever op de eerste pagina dan verder op. Een website of webshop laten maken start met een goede SEO.

Bezoekers kunnen op de Google Maps-kaart direct zien waar je bedrijf zich bevindt. Ook kunnen ze via de Google Maps direct een routebeschrijving naar je bedrijf maken.

Door gebruik te maken van een product filter kan een bezoeker van je webshop eenvoudig producten vinden die aan de filters voldoen. Denk bijvoorbeeld aan het filteren op kleur, maat, afmetingen et cetera.

Indien gewenst, kunnen we een zoekfunctie in de website of webshop laten maken of zetten, waardoor bezoekers snel de gewenste informatie of producten kunnen vinden. Indien de website/webwinkel weinig pagina’s of producten bevat is dit niet noodzakelijk. Een duidelijke structuur in je website maakt het voor bezoekers gemakkelijk om de juiste informatie te vinden.

Met het CMS ben je in staat zelf eenvoudig afbeeldingen te plaatsen in de inhoud van uw website of webshop.

We koppelen je website of webshop aan Google analytics en de Google webmaster tools, waardoor je veel informatie van uw bezoekers kunt inzien. Met deze informatie kom je veel te weten over de website en bezoekers.

Je website of webshop is in meerdere talen te bezichtigen zodat mensen uit andere landen ook begrijpen wat er te lezen of te koop is.

Wil je een website of webshop laten maken door Aemotion? Je zit nergens aan vast wanneer je bij ons een offerte aanvraagt. Dus wil je meer informatie, neem contact met ons op.

Ja, ik wil die webshop laten maken

Heb je een vraag over een webshop laten maken, wil je meer informatie over een CS-Cart webshop beginnen of wilt u een website laten maken door ons? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Fields marked with an * are required
Webshop laten maken in CS-Cart voor snel groeiend resultaat