Professionele videoproducties

Beeld is het meest belangrijke communicatiemiddel van vandaag. Stilstaand maar zeker ook bewegend. Daarom biedt Aemotion professionele video-producties. Wij helpen met het creëren van een thematisch TV kanaal, narrowcasting, of produceren een pakkende bedrijfsfilm of commercial.

Als extra service biedt Aemotion productie en/of productiebegeleiding aan. Een script, locatie, opnamedag, decor. Het zijn zaken waar je misschien niet over hebt nagedacht, maar die essentieel zijn. Wij begeleiden dat van begin tot eind of voeren het graag uit. Nog geen video-strategie? Hier vind je daar alles over.

Bedrijfsfilm

Voor een succesvolle bedrijfsfilm is goede videocontent vereist. Aemotion realiseert promo-video’s die opvallen en het verhaal vertellen. Of het nu gaat om een productpresentatie, korte bedrijfsvideo, commercial, bedrijfspromo of logo-animatie. Aemotion heeft alle technieken in huis en adviseert graag over de mogelijkheden. Omdat wij veelal werken met templates voor animaties is de promovideo voor op de website of Facebook-pagina ook nog eens binnen financieel handbereik.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk de speciale website van Aemotion Media om inspiratie op te doen.

Video Branding & Binding

Een video op YouTube zetten zonder strategie? Dit heeft geen zin. Brand awareness bij video is van groot belang! Want werd YouTube afgelopen jaren nog gezien als een leuk platform, nu is het serieuze business geworden. YouTube heeft in 2018 meer dan een miljard gebruikers. Dat is bijna een derde van alle mensen die internet gebruiken. Elke dag worden er miljarden uren aan video’s bekeken en miljarden weergaven gegenereerd op YouTube.

Overtuig jezelf van het belang van videostrategie en een YouTube channel voor bedrijf of merk. ‘Brand and bind’ jouw klanten. Aemotion Media ontwikkelt strategie, denkt plannen uit en produceert eventueel alles voor een eigen YouTube Channel.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen