Online video strategie

Creatieve video marketing

Video en visuals maken een groot deel uit van de beleving van bezoekers van een website, Facebook pagina of YouTube. Vooral jongeren, maar ook ouderen kijken steeds vaker naar YouTube. Met een goede online video strategie zorg je dat de doelgroep de boodschap hoort en dat je ze aan jouw bedrijf bindt.

YouTube marketing strategie

YouTube is na Google het meest ingezette middel om een boodschap door te geven. Een YouTube marketing strategie zorgt voor een groot bereik en biedt ook vele mogelijkheden om op lange termijn een doelgroep aan je te binden. Een paar cijfers over de kracht en macht van dit platform:

  • Per dag wordt 1 miljard uur video bekeken
  • 54% van de millenials kijken dagelijks YouTube
  • 6 van de 10 menesn kijken liever online dan lineair
video-marketing-3H-methode-Youtube

3H methode

Video content is de toekomst. Aemotion werkt volgens het 3H model.

  • Hygiene; Zorg dat er regelmatig een video gepost wordt om een relatie op te bouwen met de klant.
  • Hub; Zorg voor engagement met de klant. Zorg dat de klant geïnteresseerd blijft; geef wat extra’s.
  • Hero model; Een goed plan betekent flink uitpakken met video. In deze fase gaat het om brand awareness.

Het 3H model wordt door Google aangeprezen en is een instrument om klanten aan je te binden. Het wordt echter nog weinig gebruikt, wat een gemiste kans is voor een goede online video strategie. Wij van Aemotion kunnen hier echter meer over vertellen en je hierbij ondersteunen.

Ik wil meer info over video marketing!

Aemotion beheerst alles rondom online video marketing, geeft creatieve input en maakt al jaren video’s voor haar klanten. Maar nu gaan we je helpen met Hygiene Hub Hero marketing. Ingewikkeld? Welnee, je moet alleen een doel hebben en dat doel willen behalen, met structuur en doorzettingsvermogen. Daarbij adviseert Aemotion ook en voert de strategie uit. Neem geheel vrijblijvend contact met ons voor meer informatie.

Fields marked with an * are required
Online video strategie door video specialist Aemotion Media