Aemotion verzorgt professionele videoproducties

Professionele videoproducties

Beeld is het meest belangrijke communicatiemiddel van vandaag. Stilstaand maar zeker ook bewegend. Daarom biedt Aemotion professionele video-producties. Wij helpen met het creëren van een thematisch TV kanaal, narrowcasting, of produceren een pakkende bedrijfsfilm of commercial.

Als extra service biedt Aemotion productie en/of productiebegeleiding aan. Een script, locatie, opnamedag, decor. Het zijn zaken waar je misschien niet over hebt nagedacht, maar die essentieel zijn. Wij begeleiden dat van begin tot eind of voeren het graag uit.

Bedrijfsfilm

Voor een succesvolle bedrijfsfilm is goede videocontent vereist. Aemotion realiseert promo-video’s die opvallen en het verhaal vertellen. Of het nu gaat om een productpresentatie, korte bedrijfsvideo, commercial, bedrijfspromo of logo-animatie. Aemotion heeft alle technieken in huis en adviseert graag over de mogelijkheden. Omdat wij veelal werken met templates voor animaties is de promovideo voor op de website of Facebook pagina ook nog eens binnen financieel handbereik.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk het YouTube kanaal van Aemotion om inspiratie op te doen.

Online video streaming

Aemotion uit Culemborg levert kant-en-klare oplossingen voor livestreaming tv-kanalen op internet. De eigen play out server oplossing van Aemotion biedt een brede doelgroep een betaalbare hard- en software oplossing voor een eigen online TV-kanaal. Het unieke aan Live Channelbox is dat je zelf kunt bepalen hoe het format eruit ziet. Je hebt ook de mogelijkheid om een wegingsfactor aan een video mee te geven. Live Channelbox kan aansluiten op bestaande infrastructuren, maar kan ook worden gestreamd naar bijvoorbeeld website of app. Hierdoor zijn al bestaande video’s inzetbaar als krachtig communicatiemiddel.

Ik wil ook krachtige video's!

Speel de hoofdrol in een afspraak bij Aemotion, neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van een professionele video, bedrijfsfilm of commercial.

Fields marked with an * are required
Video's zijn een belangrijk communicatiemiddel online.