Aemotion verzorgt professionele videoproducties

Professionele videoproducties

Beeld is het meest belangrijke communicatiemiddel van vandaag. Stilstaand maar zeker ook bewegend. Daarom biedt Aemotion professionele video-producties. Wij helpen met het creëren van een thematisch TV kanaal, narrowcasting, of produceren een pakkende bedrijfsfilm of commercial.

Als extra service biedt Aemotion productie en/of productiebegeleiding aan. Een script, locatie, opnamedag, decor. Het zijn zaken waar je misschien niet over hebt nagedacht, maar die essentieel zijn. Wij begeleiden dat van begin tot eind of voeren het graag uit.

Bedrijfsfilm

Voor een succesvolle bedrijfsfilm is goede videocontent vereist. Aemotion realiseert promo-video’s die opvallen en het verhaal vertellen. Of het nu gaat om een productpresentatie, korte bedrijfsvideo, commercial, bedrijfspromo of logo-animatie. Aemotion heeft alle technieken in huis en adviseert graag over de mogelijkheden. Omdat wij veelal werken met templates voor animaties is de promovideo voor op de website of Facebook pagina ook nog eens binnen financieel handbereik.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk het de site van Aemotion Media om inspiratie op te doen.

Video marketing door Aemotion Media

Video Branding & Binding

Een video op YouTube zetten zonder strategie? Dit heeft geen zin. Brand awareness bij video is van groot belang! Want werd YouTube afgelopen jaren nog gezien als een leuk platform, nu is het serieuze business geworden. YouTube heeft in 2018 meer dan een miljard gebruikers. Dat is bijna een derde van alle mensen die internet gebruiken. Elke dag worden er miljarden uren aan video’s bekeken en miljarden weergaven gegenereerd op YouTube.

Overtuig jezelf van het belang van videostrategie en een YouTube channel voor bedrijf of merk. Brand en bind jouw klanten. Aemotion Media ontwikkelt strategie, denkt plannen uit en produceert eventueel alles voor een eigen YouTube Channel.

Ik wil ook krachtige video's!

Speel de hoofdrol in een afspraak bij Aemotion, neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van een professionele video, bedrijfsfilm, commercial of video strategie.

Fields marked with an * are required
Video's zijn een belangrijk communicatiemiddel online.