Praktische online marketing trainingen om vakkennis te vergroten

SEO Workshop

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Het doel van SEO is: zo hoog mogelijk scoren in Google op de gewenste onderwerpen. Geen idee waar precies te beginnen? Wij wel, en je kunt meteen aan de slag tijdens de training. We gaan in op termen als ranking, PageRank, meta descriptions, responsive, desktop versus mobiel. Dat klinkt technisch, maar tijdens deze training leer je concreet welke verbeteringen je kan doorvoeren.

Aemotion verzorgt SEO training volgens de SEOguru methode. zodat je hoger in Google komt

Facebook training

Je wilt Facebook graag inzetten om je producten of diensten te promoten, maar je weet eigenlijk niet zo goed hoe. Facebook is een tool die jouw bedrijf kan helpen aan bekendheid, binding met je (potentiële) klanten en uiteindelijk meer omzet. Maar dan moet je wel weten hoe het werkt. Aemotion vertelt in deze praktische workshop alle ins & outs inclusief heel veeltips trucs.

Google Analytics

Grip op de prestaties van je website en online marketing campagnes is erg belangrijk. Google Analytics is hét instrument om in één overzicht te zien hoe online marketing inspanningen het doen. Tijdens deze workshop laten wij zien hoe je data naar concrete overzichten kan omzetten. Deze overzichten dienen als basis voor verdere marketingactiviteiten. Het geeft inzicht in hoe campagnes renderen, waar bezoekers afhaken en waar quickwins snel te behalen zijn.

Google-analytics

Ik wil meer vakkennis!

Vergroot je vakkennis op het gebied van SEO, Facebook of Google Analytics. Laat ons weten in welke training je geïnteresseerd bent en wij nemen snel contact op. Het is ook mogelijk in-company trainingen te volgen.

Fields marked with an * are required
Online specialist Aemotion geeft SEO, social meida training