Online strategie & Communicatie advies

Aemotion helpt bij het opzetten van een online marketing strategie

Online communicatie advies

‘Gewoon’ een website publiceren is niet voldoende. Marketingdoelstellingen worden niet behaald in het huidige website woud.  Daarom moet er ingespeeld worden op behoeften van de doelgroep. Vanuit onze expertise op internetcommunicatie realiseren we de beste marketingoplossing. Wij verbinden boodschap, doelgroep en medium in een heldere online communicatie strategie.

SEO

97% van de mensen zoekt via Google. Het is daarom noodzakelijk om goed gevonden  te worden in de zoekmachines. De SEO-methode van Aemotion zorgt dat de juiste trefwoorden, metadata en fotobenamingen in de website zijn verwerkt. De kans dat Google de site  hoger plaatst wordt vergroot en geeft extra bezoekers wat meer kans geeft tot conversie, ofwel een nieuwe klant!

Aemotion kan u helpen met Google analytics

Google Analytics

Grip op de prestaties van je website en online marketing campagnes zijn erg belangrijk. Google Analytics is hét instrument om in één overzicht te zien hoe online marketing inspanningen het doen. Wij vertalen data naar concrete inzichten. Zo combineren we alle beschikbare data tot één helder dashboard van informatie. Het geeft inzicht in hoe campagnes renderen, waar bezoekers afhaken en waar snel resultaat te behalen is.

Social Media

Posten op  Facebook, Twitter of foto’s tonen via Instagram of Snapchat? De kracht van social media is groter dan menigeen denkt.  Zoek de juiste Social Media bij je doelgroep en verwijdt bereik door aanwezig te zijn op een van de platformen. Aemotion geeft advies voor optimaal gebruik, geeft trainingen  en kan zelfs de Social Media marketingkalender overnemen en uitvoeren.

SEO specialist Aemotion gebruikt de SEOguru methode voor de SEO training

Trainingen

Wij vinden dat de opdracht pas voltooid is als de klant met de gerealiseerde oplossing goed uit de voeten kan. Weet wat de mogelijkheden zijn en hoe er mee gewerkt kan worden. Daarom geven wij een training op de specifieke functionaliteiten en geven we ook trainingen op gebied van SEO en social media strategie.

Brainstorm

Weet je het even niet meer? Welke richting moet het bedrijf, het merk of de website op? Aemotion heeft een brainstorm-specialist in huis om daar zélf de oplossing voor te vinden. Samen met medewerkers hun creativiteit los maken en gezamenlijk tot de oplossing komen met bijzondere opdrachten. Er zit meer creativiteit in mensen dan, die moet alleen wakker geschut worden!

Website laten maken door website bouwer Aemotion uit Culemborg 0345 752111

Inhoud begeleiding

Met de inhoud begeleiding gaat Aemotion samen met jou kijken hoe de website het meest optimaal kan worden ingevuld. Daarbij wordt gekeken naar de propositie van de organisatie, de doelgroepen maar ook naar wat vanuit SEO (Google optimalisatie) oogpunt het beste resultaat geeft. Na een overleg (ongeveer 2 uur) met jou, wordt een rapport gemaakt waarin exact staat waar welke inhoud in de nieuwe site moet komen inclusief de navigatie. Maar ook voorbeelden van de homepage en tips voor het schrijven van teksten. Een blauwdruk van je website dus. We helpen je gedurende het proces van aanlevering om tot en zo goed mogelijk resultaat te komen.

Verbonden worden met nieuwe klanten?

Aemotion uit Culemborg heeft alle expertise in huis: van brainstorm tot strategie en realisatie. Allereerst ben jij degene die aangeeft wat je graag zou willen, wij luisteren, denken mee en maken een passend (strategisch) plan.

Fields marked with an * are required
Online communicatie strategie, social media strategie