Social Media voor merkopbouw en klantrelaties

De kracht van Facebook, twitter, Pinterest en Instagram

De kracht van social media

Vrienden, zakelijke relaties en nieuws. Social media zijn de uitgesproken platforms waar je je boodschap verkondigd, traffic genereert en met de juiste aanpak ook converteert naar business. Gebruik de eindeloze mogelijkheden van de platforms om je doelgroep te bereiken en aan je te binden. Met prikkelende content en door interactie met je klant. Wij helpen je optimaal gebruik te maken van de verschillende sociale netwerken.

Daarnaast biedt Aemotion workshops en trainingen aan. In de workshops geven wij inspiratie en zorgen wij ervoor dat er direct een goede start gemaakt wordt jouw social media strategie en planning. De trainingen geven je meer inzicht in het sociaal medium dat je gebruikt voor jouw communicatie en leren je hoe je efficiënt bent en welke zaken je beter wel of niet kunt doen op de verschillende platformen.

De mogelijkheden van Facebook, Twitter en Pinterest

Het gebruik van Social Media heeft veel voordelen. Eén ervan is dat het je organisatie een enorm platform biedt om in contact te komen met je doelgroep. De meeste bekende platformen zijn Facebook, Twitter en LinkedIn. Maar ook Instagram, Snapchat en Pinterest veroveren steeds meer terrein in Nederland. Ook het gebruik van Whatsapp geeft extra traffic.

Social media beïnvloedt je doelgroep. Als de social media pagina van je bedrijf veel wordt geliked of bezocht laat dit een positieve indruk achter voor bezoekers. Een andere voordeel van het inzetten van social media is dat Google je positiever beoordeelt. Dit resulteert uiteindelijk in een betere vindbaarheid. Bovendien kun je met social media snel inspelen op actualiteiten, zijn de resultaten direct te meten en bovenal is het goedkoop.

Social marketing

Het inzetten van sociale media is een heel belangrijk onderdeel geworden van de marketingstrategie van bedrijven. Het kost echter tijd en expertise om deze strategie uit te werken. Omdat het vaak niet meevalt om  binnen de huidige organisatie mensen vrij het maken, kan Aemotion hierin ondersteunen. Als online communicatie specialist heeft Aemotion de doelstelling een strategie neer te zetten waarmee je je korte en lange termijn doelstellingen kunt behalen.

Een goede planning is belangrijk om online communicatie doelstellingen te kunnen behalen. Daarom werkt Aemotion een contentkalender met je uit. Deze kalender bevat een overzicht wanneer je welk soort bericht dient te plaatsen. Dit is afgestemd op de lange termijn doelstellingen. Social media is namelijk iets blijvends en uiteraard wil je deze kans optimaal benutten. Wist je trouwens dat drie kwart van Nederlandse adverteerder mobiele marketing inzet?

Social media marketing door Aemotion uit Culemborg

Ja, ik wil ook sociaal scoren

Like jij dit ook? Kom een echte Culemborgse tompouce bij ons eten en wij bespreken de mogelijkheden van een goede social media strategie.

Fields marked with an * are required
Social media specialist Aemotion helpt bij social media campagnes