SEO training

Praktische SEO workshop

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Oftewel, het zo inrichten van de website dat zowel bezoekers als zoekmachines de website goed kunnen ‘lezen’. Het doel: zo hoog mogelijk scoren in Google op de gewenste onderwerpen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar het loont zeker. Geen idee waar precies te beginnen? Wij wel, en je kunt meteen aan de slag tijdens de SEO training.

SEO specialist Aemotion gebruikt de SEOguru methode voor de SEO training

Wat leer ik allemaal deze avond?

We gaan in op termen als ranking, PageRank, meta descriptions, responsive, desktop versus mobiel. Dat klinkt technisch, maar heb je nodig als basiskennis. En dan gaan we SEO in de praktijk brengen door ter plekke eigen website pagina’s optimaliseren. Je zult zien dat het weliswaar tijd en energie kost, maar ook leuk is om te doen! Met het doel om concrete verbeteringen te zien op termijn in bezoekersaantallen en ranking.

Voor wie is de SEO training?

Deze SEO workshop is geschikt voor marketing medewerkers, tekstschrijvers en anderen die verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van de website van hun organisatie en zelfstandigen die zelf hun website willen bijhouden en verbeteren. Met andere woorden, voor iedereen die al toegang heeft tot het content management systeem van hun website en al wel wat ervaring heeft met het invoeren van teksten en afbeeldingen.  

Ik wil hoog scoren in Google!

Het is mogelijk om een SEO training incompany of in een workshop bij Aemotion te krijgen. Bovendien organiseren wij ook SEO trainingen speciaal voor webontwikkelaars. Alle trainingen zijn gebaseerd op de SEOguru methode.

Fields marked with an * are required
SEO training gegeven door SEO specialist Aemotion uit Culemborg