Online communicatie advies

Online marketing consultancy

Online marketing is een geheel van doeltreffende marketing instrumenten waarmee je websitebezoekers en sociale media contacten aan je kunt binden. Met iedere muisklik krijg je meer informatie over hun wensen. Met een optimaal gebruik van deze gegevens verhoogt je de verkoopkansen of contactmogelijkheden. Aemotion biedt online communicatie consultancy en internet marketing oplossingen die steeds direct aansluiten bij het communicatiegedrag van de klant. Van website tot sociale media, de complete strategie.

Aemotion helpt bij het opzetten van een online marketing strategie

Bereik de doelgroep

Het in de markt zetten van producten of diensten via internet is niet meer weg te denken uit de huidige marketingstrategie. Je kunt online inspelen op de wensen en behoeften van je doelgroep en ze op de juiste manier benaderen. Aemotion kijkt als internet marketing specialist naar het totaal en niet alleen naar de technische invulling. Vanuit onze expertise en visie op internetcommunicatie geven we advies en realiseren de beste marketingstrategie op weg naar je doel. Wij verbinden boodschap, doelgroep en medium, want dat is waar het om draait voor een goed resultaat.

Online communicatie buro Aemotion uit Culemborg helpt klantcontact te verbeteren

Klantcontact

De bezoeker van een website kan rechtstreeks naar je site, maar komt vaak ook via doorklikmogelijkheden en social media naar de website. In de praktijk kan het ‘onderweg’ nog weleens misgaan en haakt de (potentiële) klant af. Dat komt vaak door een verkeerde manier van communiceren of het ontbreken van relevante content of aanbiedingen. De kunst van succesvolle internetmarketing zit in het ‘vasthouden’ van de bezoeker tijdens zijn zoektocht. Dat betekent dat op iedere klik een logisch resultaat volgt en dat (onnodige) keuzes onthouden worden. Aemotion ontwikkelt intelligente internet marketing oplossingen die het de bezoeker zo makkelijk mogelijk maakt om bij zijn of haar keuze te blijven. Hierdoor ontstaat een servicebeleving bij de bezoeker: deze krijgt waar om wordt gevraagd. Het systeem wordt daarmee de winkelbediende die de klant door de winkel leidt, naar de juiste afdeling en zelfs naar het juiste schap.

Vernieuwende communicatie

Strategie geeft ook vernieuwing waar managers en directies aan moeten wennen. Om er achter te komen op welke wijze jouw bedrijf met frisse nieuwe ideeën kan komen is het in veel gevallen aan te raden om te brainstormen. Laat jouw medewerkers zelf met de creatieve ideeën komen die Aemotion onderdeel laat zijn van de strategie.

De doelgroep bereiken?

Maak een afspraak of kom naar ons kantoor, dan verwelkomen we je met een ongeëvenaarde Culemborgse tompouce.

Fields marked with an * are required
Online communicatie advies - Aemotion