Goede SEO betekent hoger in Google

Hoger in Google zoekresultaten verschijnen vergt een goede Search Engine Optimalization, kortweg SEO. Goede SEO zorgt er voor dat je website of webshop maximaal is afgestemd op wat jouw (potentiële) klanten zoeken.  Zo moet de website logisch ingedeeld zijn, moeten zoekmachines de site goed kunnen scannen op inhoud, moeten de titels en teksten de juiste zoekwoorden en teksten bevatten, moeten linkjes goed en duidelijk zijn en foto’s de juiste namen dragen. En ga niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit. Aemotion vertelt je exact wat daarmee bedoeld wordt.
Dit zijn slechts een paar elementen van de vele zaken die van invloed zijn op de vindbaarheid. Aemotion ondersteunt en wijst de weg op het gebied van SEO.

SEOguru methode

Bij de SEOguru methode gaan we zorgvuldig te werk met alle factoren die van invloed zijn op de zoekresultaten en conversie. De eerste twee stappen zijn analyses van de huidige situatie om later duidelijk het verschil te kunnen aantonen.

Bij Aemotion werken we bij SEO advies volgens het SEOguru systeem. Daarbij onderscheiden we een aantal stappen die gezet kunnen worden om hoger in Google te scoren. Zonder dat er een 100% garantie kan worden gegeven, weet je wel vooraf wat de mogelijkheden voor verbeteren van de website zijn.

Wanneer Aemotion een SEO-traject start voor een klant dan doen we dan heel persoonlijk. We interviewen, adviseren en geven een uitgebreid rapport af zodat aanpassing heel gemakkelijk wordt en je hoger in Google terecht komt.

Website laten bouwen met SEO guru stap 1

Zoekwoordselectie en nulmeting
Waar zoeken klanten op en hoe scoort de website nu op deze woorden?

Concurrentie analyse
Hoe staan de websites van concurrenten ervoor en waar liggen kansen?

Website laten bouwen met SEO guru stap 2
SEO guru stap 3 door websitebouwer Aemotion

Site structuur
Gedetailleerd advies voor website structuur en navigatie.

Technische site optimalisatie
Codes plaatsen, navigatie aanpassen, sitemap optimaliseren en aanmelden.

SEO guru stap 4 door websitebouwer Aemotion
SEO guru stap 5 door websitebouwer Aemotion

Realisatie content
Inhoudelijke tekstaanpassingen doen rondom de zoekwoorden.

Linkbuilding
Het plaatsen van kwalitatieve externe links naar de website stimuleren.

SEO guru stap 6 door websitebouwer Aemotion
SEO guru stap 7 door websitebouwer Aemotion

Onderhoud
Analyseren van tussenstanden, scores en noodzakelijke tekstaanpassingen.

SEO specialist Aemotion gebruikt de SEOguru methode voor de SEO training

SEO training

SEO training is belangrijk, want je moet in staat zijn de juiste woorden te gebruiken zodat de zoekmachine je verder boven in de ranking plaatst. Oftewel, het zo inrichten van de website dat zowel bezoekers als zoekmachines de website goed kunnen ‘lezen’. Het doel: hoger in Google en andere zoekmachines op de gewenste onderwerpen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, uiteindelijk het loont zeker. Geen idee waar precies te beginnen? Wij verzorgen praktische workshops. Wil je meer informatie over de mogelijkheden een SEO workshop of incompany training, laat het ons dan weten.

Dit mis ik nog!

Je wilt toch ook hoger in Google of andere zoekmachines gevonden worden? Wij hebben de expertise. Bel ons op 0345 – 752111 of vul het contactformulier in voor een SEO advies.

Fields marked with an * are required
Hoger in Google ranking met SEO? Aemotion werkt met SEOguru