Binnenkijken in je bedrijf?
Conversie verhogend

Binnenkijken met Google Street View verzorgt door Aemotion

Binnenkijken met Google Street View

Google Street View wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt om buiten rond te kijken. De virtuele toepassing kan echter ook bij jouw bedrijf naar binnen. Aemotion levert deze dienst. En deze service is eenvoudig, snel en betaalbaar.

Waarom Google Street View voor bedrijven?

  • Verhogen van de online interactie
  • Klanten hebben de gelegenheid om een kijkje te nemen met de vertrouwde navigatie van Maps
  • Uitbreiding op de zoekmachine door foto’s van hoge kwaliteit

Het is ook mogelijk dit product door Aemotion te laten insluiten op een website en de interactie te volgen met de Analyticstool van de zoekmachine.

Hoe vinden bezoekers de Street View tour?

Een speciale knop ‘Binnenkijken’ wordt weergegeven in de zoekresultaten van:
Google, op Google Maps, Street View en in Google+.
Op desktops, smartphones en tablets.

Hoe werkt het?

Aemotion is door getraind en als Trusted Photographer gecertificeerd om Street View- fotosessies te houden met de vereiste professionele apparatuur. Een binnenkijk-fotosessie wordt gehouden wanneer het jou het beste uitkomt en zijn ontworpen om de bedrijfsactiviteiten zo weinig mogelijk te hinderen. Meestal zijn ze na een paar uur afgerond. Aemotion uploadt de afbeeldingen met hoge resolutie naar de zoekmachine. De voltooide 360 graden foto’s wordt meestal binnen een paar dagen weergegeven in de zoekresultaten bij je bedrijvenpagina.

Wat krijg je?

De prijs is afhankelijk van het aantal panorama foto’s dat gemaakt moet worden en van de lokatie. Een basis Street View met maximaal 10 foto’s kost € 295. Voor 11-20 foto’s is dat € 495. Zijn er meer foto’s nodig, dan doen wij graag een aanbod.

Voorbeelden

LKV

UBN Uitzendbureau

PLUS Culemborg

Gemeente Culemborg

Ik wil mensen binnen laten kijken!

Google Street View is voor iedereen beschikbaar. Aemotion uit Culemborg is door Google getraind en maakt Google Street View al mogelijk vanaf € 295.

Fields marked with an * are required
Google street view door Google Trusted fotograaf Aemotion