Google Street View trusted

Google Street View kennen we inmiddels, we maken er allemaal gebruik van. Over de hele wereld zijn straten direct te bezoeken door middel van deze technologie. Ook bedrijven kunnen nu gebruik maken van Google Street View trusted.

 

Binnenlopen bij je bedrijf met Google Street View?

Google Street View voor bedrijven is een dienst van Google om een bedrijf goed te kunnen presenteren. Door middel van hoge kwaliteit foto’s wordt een virtuele 360 graden rondleiding gemaakt. Bezoekers kunnen door middel van deze rondleiding door een bedrijf lopen. Hierdoor kan jouw bedrijf 24 uur per dag bezocht worden. De klanten kunnen ongestoord rondkijken, waar en wanneer het hen uitkomt.

 

hannah-Google-Street-View-trusted

 

Wat zijn de voordelen van Google Street View voor bedrijven?

Door middel van deze 360 graden virtuele tour wordt een bedrijf beter online zichtbaar. Voorbeeld: Klanten die een hapje willen eten, kunnen nu vooraf bekijken of het restaurant de sfeer uitstraalt die bij hen past. Ook bij een showroom met auto’s krijgt de bezoeker direct een beeld van het soort bedrijf en de uitstraling. Bovendien straalt het vertrouwen uit wanneer men even binnen kan kijken. De virtuele tour is ook eenvoudig op je eigen website of Facebook pagina te plaatsen.

 

Waarom zou ik meedoen met Google Street View trusted?

Google Street View is in Nederland geïntroduceerd op 1 maart 2009. Het moment dat de eerste straten van Middelburg te bezoeken waren via Google Streetview kan eigenlijk niemand zich meer herinneren. Toch heeft bijna iedereen Street View weleens bezocht. Deze veranderingen bij Google gaan vaak niet gepaard met veel rumoer, maar uiteindelijk maakt iedereen er gebruik van. Het wordt zelfs als lastig ervaren als een straat niet gepubliceerd is. Voorkom dat met jouw bedrijf en begin nu met Google Street View voor bedrijven!

 

New-Wave-Google Street View trusted

 

Hoe kan ik mijn bedrijf op Google Street View zetten?

Google Street View voor bedrijven is alleen mogelijk als de foto’s gemaakt worden door Google gecertificeerde fotografen. Door middel van een uitgebreide training en strenge kwaliteitscontroles wordt de kwaliteit van de rondleidingen gewaarborgd. Een gecertificeerde fotograaf voert de fotosessie in naam van Google uit en verzorgt de koppeling met Google Street View, Google Maps en de Google Zoekresultaten. Aemotion is getraind en gecertificeerd door Google om dit uit te mogen voeren.

 

Meer informatie over Google Street View?

Wil je meer weten over deze virtuele tour, neem dan gerust contact met ons op.

Google Street View trusted voor bedrijven door Aemotion