Google Analytics

Meten is weten

Google Analytics marketing bureau

Een bekend spreekwoord luidt: meten = weten. Dit geldt zeker voor websites, want je wilt uiteindelijk graag weten wie je website bezoekt. Google Analytics is één van de beste tools voor het analyseren. Daarbij is het belangrijk om een goed geïmplementeerd en ingericht Google Analytics account te hebben. Dan zie je waar je bezoekers vandaan komen, welke pagina’s ze bezoeken en hoe lang en nog veel meer.  Data die om te zetten is in verbeterkansen.

Aemotion is een Google Analytics marketing bureau. Met Google Analytics (GA) kunnen wij je helpen met het verbeteren en optimaliseren van je website om zo meer rendement te halen uit het marketingbudget.

De voordelen van Google Analytics

1. Google Analytics kan meer dan bezoekers tellen en surfgedrag in kaart brengen. Het kan aangeven waar de bezoekers vandaan komen, hoe ze je gezocht en gevonden hebben en of ze daadwerkelijk klant bij je geworden zijn.
2. Naadloos geïntegreerd met Google AdWords en andere tools die relevant zijn om de vindbaarheid van een website te verhogen.

3. Continue doorontwikkeling door Google, de grootste zoekmachine ter wereld.

4. Het is gratis.

Wat kun je verwachten van website analyse?

Google Analytics marketing bureau, Aemotion zal samen met jou bekijken wat de wensen en doelstellingen zijn. Aan de hand van de uitkomsten zullen wij met een voorstel komen welke richting we op moeten gaan om een optimaal resultaat te bereiken. Hierbij kun je denken aan:

  • Implementatie Google Tag Manager
  • Implementatie Google Analytics
  • Implementatie Google Webmaster tools
  • Meetbaar maken van campagnedoelen
  • Live dashboard met resultaten
  • Maandelijkse rapportage
  • Marketingconsult op basis van meetbare prestaties
  • Marketingprestaties op klant, website en organisatorisch niveau
Aemotion Google analytics marketing bureau Aemotion uit Culemborg

Ik wil inzicht in mijn websitebezoekers

Getallen op zich zeggen niets. De data moet geïnterpreteerd en omgezet worden naar actiepunten. Alleen op deze manier zal het gebruik van Google Analytics van toegevoegde waarde zijn.

Fields marked with an * are required
Google Analytics marketing bureau Aemotion uit Culemborg