Pakkend beeld is het halve werk

Fotografie

De uitdrukking ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’ is in 1911 ooit uitgesproken door de Amerikaanse redacteur Arthur Brisbane. En dat is waarheid als een koe, want een foto vertelt soms een duidelijker verhaal dan welke tekst ook. Aemotion begeleidt en produceert fotografie die past bij jouw bedrijf of product in verschillende vormen.

Foto’s op een website zijn een krachtige tool om mensen te enthousiasmeren om ze op je site te houden. Vooral in combinatie met tekst. Het is bewezen door eyetracking. Het oog begint bijna altijd links op de pagina, maar gaat daarna direct door naar de afbeelding. Daarom is aandacht besteden aan je fotografie belangrijk.

Aemotion biedt naast fotografie van portretten, points of interest ook 360 foto’s of een virtuele rondleiding van bedrijven op Google. Wil je stockfotografie dan heeft Aemotion een fotoredacteur die je helpt de juiste foto’s te vinden.

Aemotion verzorgt professionele product fotografie
Binnenkijken met Google Street View verzorgt door Aemotion

Google Street View

Verbeter de zichtbaarheid van je bedrijf in Google met een hoogwaardige 360° virtuele rondleiding op basis van Google Street View-technologie. Deze service is eenvoudig, snel en betaalbaar.

Met deze unieke service van Google nodigt het klanten uit binnen te komen met een virtuele rondleiding door het bedrijf in Google Search, Google Maps (inclusief Street View) en Google+. Het is een goede manier om de inrichting, sfeer en unieke kenmerken van het bedrijf te benadrukken. Online klanten worden precies op een relevant moment bereikt: net als ze beslissen waar ze gaan dineren, winkelen of wanneer ze op zoek zijn naar producten of diensten. Bovendien is de virtuele 360° toer ook toe te voegen aan je website. Weet de klant direct waar hij straks naar toe gaat.

Goede foto's dat wil ik!

Het is mogelijk om met één klik professionele foto’s te laten maken. Laat het ons weten wat de wensen zijn; productfotografie, portretten of toch 360° fotografie.

Fields marked with an * are required
Product fotografie of Google Street View Aemotion verzorgt het.