Drupal website laten bouwen

 

Professioneel voor corporate ondernemingen

Drupal-website-laten-bouwen

Waarom een Drupal website laten bouwen door Aemotion?

Dus je wilt een Drupal website laten bouwen? Een goede keuze om webdesign bureau Aemotion te benaderen om je Drupal website te laten bouwen.

Meer dan 10% van de meest toonaangevende en meest bezochte websites wordt in dit toonaangevende Content Management Framework gebouwd. Bijvoorbeeld de websites van Het Witte Huis, UWV of eBay. Aemotion ontwikkelt namelijk al jaren in Drupal voor beursgenoteerde bedrijven, agrarische communities en ontwerpt custom made channel oplossingen. We doen dat voor nationale en internationale klanten, omdat wij het vertrouwen geven wat zij zoeken voor hun online uitingen. Dankzij Drupal 8 kunnen we iedere website bouwen die je je kunt wensen, van persoonlijke blog tot grote Enterprise applicaties. Uiteraard doen we dat full service dankzij ons goed opererende service systeem.

Wat kun je met Drupal?

Een professionele Drupal website laten bouwen is vaak meer dan een plaatje en een praatje. Waarom? Omdat je implementaties wilt kunnen maken tussen het contentmanagementsysteem, maar daarbij ook e-commerce, apps en marketing automation. Drupal is een open source programmeertaal waarmee het wordt onderhouden en ontwikkeld door een wereldwijde gemeenschap van duizenden gebruikers en ontwikkelaars. Inmiddels is de Drupal 8, de achtste versie, op de markt voor optimaal gebruik van alle facetten van online communicatie. Een Drupal website laten bouwen is daarom de beste keuze, omdat je er geen omkijken naar wilt hebben.

Website oplossing

Daarnaast is Drupal een perfecte website oplossing wanneer je met veel mensen werkt aan het platform. Door de scheiding van inhoud en vormgeving is dit de perfecte werktmethode voor online-omgevingen, omdat er veel content wordt gebruikt. Zeker wanneer ze onderlinge relaties kennen en er duidelijk structuren noodzakelijk zijn tussen de verschillende gebruikers. Bovendien maakt Het inzetten van een Drupal website het voor de beheerder van het platform veel makkelijker om aanpassingen te doen.

Alles is mogelijk

In een corporate website gemaakt in Drupal 8 is bijna niets onmogelijk, want of het nu gaat om high traffic websites, koppelingen met apps en webservices, of bedrijfskritische applicaties. Webdesign bureau Aemotion heeft de expertise in huis om te bouwen en volgens de Agile methode constant bij te sturen, want de wereld van online communicatie is voortdurend in beweging.

 

De voordelen van Drupal

  • Drupal is goed inzetbaar voor een corporate webdesign en websites. Maar ook voor online communities, intranet/extranet omgevingen en besloten omgevingen.
  • Het beschikt over vele thema’s waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast is het ook mogelijk dat een van onze webdesigners een design op maat maakt.
  • Het is flexibel en gemakkelijk uit te breiden met extra modules waardoor (bijna) alles mogelijk is.
  • Er zijn geen licentiekosten aan verbonden.
  • Er is gemakkelijk een onderscheid te maken tussen rollen en rechten waardoor het bijzonder geschikt is voor corporate websites.
  • Bijzonder geschikt voor high traffic websites en bedrijfskritische applicaties.
  • Een Drupal website laten bouwen behoedt je beter voor hacks en virussen.
Drupal-webiste-laten-bouwen-door-aemotion

Waarom een Drupal website laten bouwen en geen WordPress?

wordpress-website-tegenover-drupal-website

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte en populairste Content Management Systeem. Ongeveer 50% van de websites draait op WordPress waarmee het een wereldstandaard genoemd mag worden. Voor kleinere en eenvoudigere website is WordPress een krachtige omgeving, waarin gebruikers gemakkelijk zelf pagina’s kunnen aanpassen. Door de populariteit van dit CMS zijn er ook heel veel uitbreidingsmodules beschikbaar (betaald en onbetaald). Aemotion gebruikt WordPress in combinatie met standaard templates om snel en kostenëfficient websites te realiseren, zodat een website voor elke ondernemer bereikbaar is. Voor complexere websites verdient een Drupal website laten bouwen de voorkeur.

Drupal-webiste-laten-bouwen-verschil

Een Drupal website laten bouwen doe je als je website meer is dan een uithangbord met wat je bent en wat je doet. En als je zoekt naar een betrouwbaar en flexibel content management systeem, waarin je wordt ontzorgd. Door de scheiding tussen inhoud en vormgeving is Drupal de perfecte oplossing voor online-omgevingen waarin veel content wordt gebruikt en waar meerdere medewerkers de website beheren. Wellicht nog belangrijker: als content onderlinge relaties kent dan brengt Drupal dit feilloos bij elkaar. Wanneer er duidelijke structuren noodzakelijk zijn tussen de verschillende gebruikers is een Drupal website laten bouwen verstandiger dan een WordPress oplossing. Dankzij de werkwijze van Drupal wordt het voor de beheerder van de website veel makkelijker gemaakt om de aanpassingen te doen, maar ook om de weg te vinden in het onderhoud.

Nog niet overtuigd?

Indien je nog niet overtuigd zou zijn, Drupal biedt ook de volgende voordelen:

  • Regelmatig updates, zodat het CMS up-to-date en veilig blijft
  • SEO-vriendelijk waardoor je goed gevonden wordt
  • Kwalitatieve code: Dankzij feedback binnen de community 
Fields marked with an * are required
Drupal website laten bouwen door websitebouwer Aemotion