Development

We bouwen website in WordPress of Drupal volgens de laatste technieken en met functionaliteiten die de klant verwacht.

Website

Een goede website waarmee je kunt scoren? Die moet tegenwoordig voldoen aan een groot aantal eisen. We bouwen website in WordPress of Drupal volgens de laatste technieken en met functionaliteiten die de klant verwacht. Uiteraard responsive zodat de website ook op smartphone of tablet perfect is.

App

Klanten binden doe je met een app. Geen URL’s meer intikken op smartphone of tablet, maar direct via het icoon van het bedrijf relevante informatie geven aan vaste bezoekers. Aemotion ontwikkelt voor de meeste platformen de juiste app en biedt ze aan in de appstores. Heb het lef en ga verder dan een ‘gewone’ website.

Website laten maken door websitebouwer Aemotion uit Culemborg

Webshop

Online producten verkopen vergt meer dan je denkt. Uiteraard bouwt Aemotion een prachtige webshop inclusief betalingssysteem,  maar als alleen de deur opengezet wordt, is het nog niet vanzelfsprekend dat er iemand over de mat komt. Wij helpen te optimaliseren en een weg te banen voor conversie.

Intranet en extranet

Intern internet voor een bedrijf of een internetsite speciaal voor klanten. Deze sites vergen een andere aanpak dan openbare websites om succesvol te communiceren met zo’n speciaal afgeschermd netwerk. Aemotion weet exact wat technisch nodig is om beslagen ten ijs te komen.

E-mailing

Even wat klanten of een netwerk activeren? Doe dat met een goede e-mailing. Stuur actuele producten of nieuws naar (ingedutte) websitebezoekers. Ze moeten tenslotte bij jouw onderneming zijn voor het juiste product of dienst. Aemotion heeft verschillende soorten software ontwikkeld en deelt graag kennis.

Ik ga voor topverkopen!

De voorkant moet mooi zijn, de techniek aan de achterzijde is zeker zo belangrijk. Voor ontwikkeling van website, webshop, app, community of een complete business solution heeft Aemotion deskundige developers die wensen tot in perfectie uitvoeren.

Fields marked with an * are required
Online development door Aemotion; app, website, webshop, intranet