Webdesign

webdesign-door-Aemotion

Heldere online boodschap

Onder webdesign verstaan wij het vormgeven van een online boodschap aan een bepaalde doelgroep. Wij formuleren een heldere boodschap. Deze geven wij op een creatieve wijze vorm, zodat de doelgroep wordt aangesproken en tot actie wordt aangezet. Het houdt niet op bij de vormgeving. Aemotion levert ook daadwerkelijk het eindproduct; de website, webshop of app. Is er al een uitgesproken idee hoe de eigen site er uit moet komen te zien? Wij adviseren of dit idee in overeenstemming is met het product of dienst en de customer journey die de klant maakt. Ook kijken we of het idee technisch haalbaar is. Mocht er nog geen helder idee zijn voor het webdesign dan zullen we helpen de boodschap te vertalen naar de website.

Responsive webdesign

Bij het creëren van responsief webdesign gaat het niet alleen over slimme vormgeving, verschillende schermresoluties en automatisch aanpasbare afbeeldingen. Bij responsief webdesign nemen we ook de ervaring van de mobiele gebruiker mee in het ontwerp. Aemotion weet hoe het meeste uit gebruiksvriendelijke lay-outs gehaald kan worden. Het design zal op elk apparaat of het nu een laptop of mobiele telefoon is, goed te bekijken zijn.

Multi language

Het draait allemaal om waardoor het overbrengen van de boodschap aan de bezoekers van de website, webshop of app. Als de doelgroep multi-cultureel is of het bedrijf is internationaal actief, dan is een meertalige website is een must. De kans dat mensen een product of dienst aanschaffen is vele malen groter als de content in hun eigen taal gepresenteerd wordt. Wij ontwerpen en bouwen meertalige websites, webshops en apps.

Mooi hoeft niet duur te zijn

Unieke en mooie webdesigns hoeven niet duur te zijn. Wij hebben bijna 20 jaar ervaring in het realiseren van een mooi en betaalbaar webdesign voor een goed vindbare website en webshop.

Fields marked with an * are required
Aemotion creëert mooi webdesign voor websites met een boodschap.