website laten maken

Website laten maken bij Aemotion

Waarom? Omdat wij je veel werk uit handen nemen en begeleiden naar je doel: een professionele website die responsive is en dus geschikt is voor mobiele apparaten. Een website laten maken is best een stap, maar je moet online aanwezig zijn. Jouw eigen website zorgt dat je meer klanten krijgt en een goede indruk achterlaat bij je potentiële klanten. Toe aan je eerste eigen website of een volledig nieuwe website laten maken? Wij bouwen deze site in WordPress waardoor die makkelijk is te onderhouden. De prijs is goed, want je krijgt bij ons service, snelheid en een goede ranking.

Professioneel, snel en perfect een website laten maken

“Iedereen kan een website bouwen!” Ja en nee. Met WordPress lukt het vrijwel iedereen om een website in elkaar te knutselen. Maar een professionele website maken blijft ook met WordPress een vak. Daarom kun je beter je website laten maken. Het mooie is dat wij weten hoe jouw website beter kan scoren in Google, je krijgt een training en wordt begeleid. Je begrijpt het al: daardoor is iedere website anders en de prijs is met deze extra’s laag. Door onze ervaring kunnen we snel jouw nieuwe website “live” hebben. Vanaf de dag van ons gesprek tot het moment dat de hele wereld jouw nieuwe website kan zien en vinden. Wij kunnen op vrijdag online, maar ook op maandag, geen probleem.

Ons persoonlijke gesprek

Eerst een gesprek, daarna gaan we pas aan de slag. Een website laten maken brengt vaak meer mee dan je zou denken. Wij willen weten wie je bent en wat je bedrijf doet voordat we de website bouwen. Dat onderscheidt ons van de webbouwers die voor iedereen ‘dezelfde site’ bouwen. Zo’n gesprek is dus geen flauwekul.

Lage prijs

Het kan natuurlijk zijn dat je al precies weet wat je wilt, maar vaak komen we in een korte brainstorm tot conclusies die jij wellicht nog niet eerder bedacht had. Toch maar wel video’s plaatsen of ruimte voor een blog maken? “Call-to-action”-buttons toevoegen of een chat-gelegenheid? De prijs kan laag blijven, omdat je de WordPress website laat maken in het zeer onderhoudsvriendelijke software. Bovendien is je website responsive. Uiteraard wil jij ook weten wat Aemotion doet en waarom wij de beste partner voor websites zijn. We doen het persoonlijk.

Oog voor detail en business

Aemotion is een online communicatie bureau met expertise in online marketing, websites bouwen, hoog in Google terechtkomen (SEO), AdWords campagnes,  social media maar ook op het gebied van creative: fotografie, video en copywriting. Wij zijn dus gewend om op de kleinste details te letten.

Passend advies

We proberen in te voelen wie onze nieuwe klant is. Een website laten maken is een investering en daarom geven we passend advies. Wij hebben klanten die soms veel willen vertellen en anderen die bondig willen zijn. Wij snappen dat en met een paar extra’s die onze specialisten aangeven kan dat veel meer business opleveren. We hebben ook een mooie aanbieding voor starters en zzp’ers die hun nieuwe website bij ons laten bouwen. Vraag naar de voorwaarden.

Responsive: optimale beleving op elk device

Ruim 74% van het internetverkeer vindt plaats via een mobiel apparaat en dan met name via smartphones. Zoekmachine Google haakt daar handig op in en zegt zelfs dat websites die niet geschikt zijn voor mobiel internetverkeer straks minder goed geïndexeerd zullen worden. Google heeft aangegeven dat zij in de toekomst niet uitsluit mobiele websites hoger te ranken in zoekresultaten. Dit kan het verschil gaan betekenen tussen bovenaan in de zoeklijsten komen van Google, of een plekje op de tweede pagina. De Wordpress website die je bij Aemotion kunt laten maken is volledig klaar voor de toekomst en voldoet aan alle eisen die Google stelt. 

Meer weten over responsive websites, bekijk snel de video!

WordPress website laten maken en makkelijk onderhouden

Een website volstaat niet meer met standaard informatie over je bedrijf. Nieuwsberichten plaatsen, vloggen, bloggen en nieuwe producten tonen maakt de site actief. Actualiteit houdt je bedrijf vooraan in de zoekresultaten. Google komt namelijk dagelijks bij je langs. Daarom is een WordPress website laten maken in dit goed te begrijpen Content Management Systeem (CMS)  zo prettig om in te werken omdat actualiseren heel gemakkelijk gaat. Aemotion geeft alle informatie hierover, adviseert en geeft de beste tips. Wil je een nieuwe WordPress website laten maken of vernieuwen voor een lage prijs? Wij helpen en houden onze klanten hierover ook op de hoogte via onze social media kanalen en nieuwsbrief.

En wij leren je hoe!

Om je volledig wegwijs te maken op je nieuwe website, biedt Aemotion een training aan waarbij we één op één WordPress uitleggen. Heel persoonlijk. Uiteraard vullen we tijdens het bouwen de website met teksten en beelden die worden aangeleverd, maar als jij wat wilt aanpassen of toevoegen, dan kan je dat na de training heel gemakkelijk zelf. Daarom moet je je website bij Aemotion laten maken: onze medewerkers verstaan hun vak en maken je volledig vertrouwd met de ‘achterkant’ van de site zodat de voorkant perfectie uitstraalt. Deze training zit in de lage prijs en hoef je natuurlijk niet te betalen.

Website laten maken voor startende ondernemers door website bouwer Aemotion uit Culemborg 0345 752111

Snelheidsmeter van Google

Nog zo’n bewijs van de kwaliteit en kennis van Aemotion. Wij leveren een WordPress site niet op zonder de snelheid die Google meet te hebben gecontroleerd. Ook dat is belangrijk voor de ranking. Een goedkope website laten maken kent gevaren. Deze is er daar een van. Een optimaal zoekresultaat bevat voor Google alleen websites die ook in snelheid zijn geoptimaliseerd. Met PageSpeed Insight checken we de snelheid van jouw responsive website en nemen zonodig maatregelen deze te optimaliseren naar de gewenste snelheid.

Snel laden wordt beloond door Google, maar nog belangrijker: het houdt mensen vast. Moeten ze te lang wachten op hun informatie, dan haken ze af en gaan ze naar een ander.

LET OP! Gevaren van een goedkope website laten maken

Aanbiedingen genoeg om een nieuwe website te laten maken. Zelfs voor bijna niets. Maar goedkoop is vaak duurkoop. Dat geldt voor kleding of schoenen, en zeker ook bij het laten maken van een  websites. Aemotion durft dat te stellen want wij geven wél full service en de beste kwaliteit.

Enkele gevaren bij een goedkope website laten maken

Waar je op moet letten: kijk in het portfolio of de websites ongeveer hetzelfde stramien hebben, dus erg op elkaar lijken. Dat maakt jou niet uniek…
Krijg je wel een goed gesprek en een training of gebeurt alles online? En wordt de website wel regelmatig geüpdate, want jij wilt toch niet gehackt worden?

Website laten maken voor startende ondernemers door website bouwer Aemotion uit Culemborg 0345 752111

Overtuigd van onze kwaliteit voor een goede prijs?

Je ziet het. Aemotion gaat voor kwaliteit en weet precies waar dat in zit. Wij laten niets aan het toeval over. Stap daarom ook niet in de valkuil van té goedkope websitebouwers.
Ben je overtuigd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij kijken er naar uit om samen met jou de beste website voor jouw bedrijf te maken. Ben jij heel snel ‘live’? Ja!

Website laten maken voor startende ondernemers door website bouwer Aemotion uit Culemborg 0345 752111

Offerte aanvragen

Ben je na het lezen over de kwaliteit die Aemotion nastreeft ook overtuigd geraakt? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Als je direct contact wil mag je ook bellen met 0345-752111 (werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur). En natuurlijk is een mail ook goed. Die mag naar sales@aemotion.com

Fields marked with an * are required
Website laten maken met kwaliteit en optimale Google snelheid?