Goede SEO betekent hoger in Google

Hoger in Google zoekresultaten verschijnen vergt een goede Search Engine Optimalization, kortweg SEO. Goede SEO zorgt ervoor dat je website of webshop maximaal is afgestemd op wat jouw (potentiële) klanten zoeken. Zo moet de website logisch ingedeeld zijn, moeten zoekmachines de site goed kunnen scannen op inhoud, moeten de titels en teksten de juiste zoekwoorden en -termen bevatten. Daarnaast moeten linkjes goed en duidelijk zijn en foto’s de juiste naam meekrijgen. Kwantiteit voor kwaliteit is niet de juiste manier. Aemotion vertelt je exact wat daarmee bedoeld wordt.
Dit zijn slechts een paar elementen van de vele zaken die van invloed zijn op de vindbaarheid. Aemotion ondersteunt en wijst de weg op het gebied van SEO.

SEOguru methode

Bij de SEOguru methode gaan we zorgvuldig te werk met alle factoren die van invloed zijn op de zoekresultaten en conversie. De eerste twee stappen zijn analyses van de huidige situatie om later duidelijk het verschil te kunnen aantonen.

Bij Aemotion werken we bij SEO-advies volgens het SEOguru systeem. Daarbij onderscheiden we een aantal stappen die gezet kunnen worden om hoger in Google te scoren. Omdat niemand het algoritme van Google exact kent is 100% succes en garantie om hoger te eindigen in de zoekresultaten een utopie, maar je kunt wel ‘regels’ toepassen die de kans op een beter resultaat verhogen.

Wanneer Aemotion een SEO-traject start voor een klant dan doen we dan heel persoonlijk. We interviewen, adviseren en schrijven een uitgebreid rapport naar aanleiding van de data die we ontvangen uit verschillende SEO-bronnen, zodat aanpassing heel gemakkelijk wordt en je hoger in Google terechtkomt.

Zoekwoordselectie en nulmeting
Waar zoeken klanten op en hoe scoort de website nu op deze woorden?

Concurrentie analyse
Hoe staan de websites van concurrenten ervoor en waar liggen kansen?

Site structuur
Gedetailleerd advies voor website structuur en navigatie.

Technische site optimalisatie
Codes plaatsen, navigatie aanpassen, sitemap optimaliseren en aanmelden.

Realisatie content
Inhoudelijke tekstaanpassingen doen rondom de zoekwoorden.

Linkbuilding
Het plaatsen van kwalitatieve externe links naar de website stimuleren.

Onderhoud
Analyseren van tussenstanden, scores en noodzakelijke tekstaanpassingen.

Vraag een offerte aan voor SEO op maat

SEO-training

SEO-training is belangrijk, want je moet in staat zijn de juiste woorden te gebruiken zodat de zoekmachine je verder boven in de ranking plaatst. Oftewel, het zo inrichten van de website dat zowel bezoekers als zoekmachines de website goed kunnen ‘lezen’. Het doel: hoger in Google en andere zoekmachines op de gewenste onderwerpen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, uiteindelijk het loont zeker. Geen idee waar precies te beginnen? Wij verzorgen praktische workshops. Wil je meer informatie over de mogelijkheden een SEO workshop of in company training, laat het ons dan weten.

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen

Hoger in Google? Vraag een offerte aan voor SEO

Ben je na het lezen over de kwaliteit die Aemotion nastreeft ook overtuigd geraakt? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Als je direct contact wilt mag je ook bellen met 0880-118118 (werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur). En natuurlijk is een mail ook goed. Die mag naar support@aemotion.com