Fotografie

De uitdrukking ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’ werd in 1911 uitgesproken door de Amerikaanse redacteur Arthur Brisbane. En dat is waarheid als een koe, want een foto vertelt soms een duidelijker verhaal dan welke tekst ook. Aemotion begeleidt en produceert fotografie die past bij jouw bedrijf of product in verschillende vormen.

Foto’s op een website zijn een krachtige tool om mensen te enthousiasmeren om ze op je site te houden en door te laten klikken. Vooral in combinatie met tekst worden bezoekers aangezet tot een langer bezoek. Dit is bewezen door de eyetracking methode: het oog begint bijna altijd links op de pagina, maar gaat daarna direct door naar de afbeelding. Daarom is aandacht besteden aan je fotografie belangrijk.

Aemotion biedt naast fotografie van portretten, points of interest ook 360 foto’s of een virtuele rondleiding van bedrijven. Wil je stockfotografie dan heeft Aemotion een fotoredacteur die je helpt de juiste foto’s te vinden.

Aemotion verzorgt professionele productfotografie voor webshops.

Aemotion fotografeert speciaal voor websites, maar ook portretfotografie en productfotografie

Perfecte plaatje

Met onze telefoon kunnen we makkelijk foto’s maken, bijvoorbeeld voor het blog. Maar moet je wat verkopen? Dan is een professionele shoot op zijn plaats. Ook points of interest in je bedrijf bijvoorbeeld. Het is een goede manier om de inrichting, sfeer en unieke kenmerken van het bedrijf te benadrukken. Online klanten worden precies op een relevant moment bereikt: net als ze beslissen waar ze gaan dineren, winkelen of wanneer ze op zoek zijn naar producten of diensten.

Aemotion maakt in opdracht de foto’s en geeft ze na de shoot in eigendom aan jou. Je kunt de foto’s dan ook gebruiken voor bijvoorbeeld je brochure of in een printadvertentie. Aemotion heeft samen met jou de copyrights zodat je nooit voor vervelende situaties komt te staan rondom rechten.

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen